Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΑΝΤΡΟ ΚΛΕΨΙΑΣ & ΑΠΑΤΗΣ!

ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ..ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ!..ΚΙ ΑΔΙΠΛΩΤΕΣ!

***ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΦΙΓΟΥΡΙΝΙ: ΕΙΧΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ Ο ΑΠΟ-ΧΑΜΕΝΟΣ!
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ... ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ... ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...Δεν θα τη γλυτώσεις χοντράνθρωπε Βενιζέλο...ό,τι και να κάνεις!

***Ε ψιτ, παιδι...Γεροντόπουλε, σου ζητήσαμε να πάρεις θέση για το θέμα της αναγνώρισης της Ελλάδας  ως προστατευόμενο μνημείο Παγκόσμιας κληρονομιάς... και κάνεις το Μώκο;.. Γνωρίζουμε τα ευκλεή μεγέθη σου στην πολιτική, αλλά προσδοκούμε ότι θα έχεις ..γκατζολίστικο φιλότιμο... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..Διότι μετά θα αρχίσουν οι ζουρνάδες! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΈΤΣΙ ;
______________________________-

ΕΔΩ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Χ.Α.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥΠΕΡ!

ΡΕ...ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΔΕΝ 

...ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ!-

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ  ΣΚΑΝΔΑΛΟ 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!.. 

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ  ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ Η....Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
1:11 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες)


Συνωμοσία σιωπής για το αφορολόγητο των βουλευτών


Το μέγα σκάνδαλο των "αφορολόγητων εθνοπατέρων" που αποκάλυψε η Χρυσή Αυγή μέσα στη βουλή, θάφτηκε από κανάλια, εφημερίδες και ιστοσελίδες. Μία απόλυτη συνωμοσία σιωπής έχει επιβληθεί στην Πατρίδα μας από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Τρέμουν να μη μάθει ο ελληνικός λαός την Αλήθεια. Την Αλήθεια που μόνο η Χρυσή Αυγή διακηρύσσει μέσα στο άντρο της κλεψιάς και της απάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου