Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ... ΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΚΙ ΕΣΥ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΥΒΑΙΝΕΙΣ!

ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ… ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ…


ΤΑ MAYΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 


ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΗΣ



Με μαύρα περιβραχιόνια διαμαρτυρήθηκαν οι εκπαιδευτικοί

“Με μαύρα περιβραχιόνια διαμαρτυρήθηκαν οι εκπαιδευτικοί στην Ξάνθη”λέει η είδηση…


Η ιδέα που είχαν διάφορες επαγγελματικές οργανώσεις, στη Ξάνθη και στη Θεσσαλονίκη να φοράνε μαύρα περιβραχιόνια εις ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των αντισυνταγματικών αποφάσεων της Κυβέρνησης, εξαπλώνεται ραγδαία και φαίνεται πως διαμορφώνεται σε καθολικό δημοψήφισμα κατά της τρόϊκας και όλων εκείνων που πειθήνια εφαρμόζουν εντολές που αποσκοπούν πλέον στην εξαφάνιση των Ελλήνων,την καταλήστευση του εθνικού πλούτου και τον διαμελισμό της χώρας.


‘--Το μαύρο περιβραχιόνιο έχει πολλαπλά μηνύματα.Δείχνει ότι πενθούμε την Ελλάδα που χάσαμε και ολοένα χάνουμε. Τα αρπακτικά είναι αδίστακτα.Δεν μπορούμε να μένουμε πια απαθείς.Τα συλλαλητήρια και οι διαδηλώσεις πλέον ξόφλησαν .Αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά και αναχρονιστικά …λόγω της κομματικής καταγωγής των..
Το μαύρο περιβραχιόνιο είναι η απάντησή μας, το δημοψήφισμα των Πανελλήνων, η ψήφος μας για να διώξουμε από τον τόπο μας Τροϊκανούς και τους εδώ συνεργάτες τους, υποτακτικά των Τραπεζών και των οικονομικών δολοφόνων.Είναι μια πολυμηνυματική διαμαρτυρία .. Μπορείτε να φαντασθείτε το ια γίνει αύριο αν ΟΛΟΙ οι Ελληνες φορούσαν στο χέρι μαύρο περιβραχιονιο;Τι ντόρος θα γινότανε διεθνώς;
Δεν έχω να πω τίποτε άλλο, ξύπνιος φαίνεσαι, αντιμνημονιακός είσαι, μην περιμένεις …φόρεσε κι εσύ μαύρο περιβραχιόνιο, μας είπε ο κ. Στέργιος Γρηγορίου, συνταξιούχος από τη Θεσσαλονίκη, που φοράει το περιβραχιόνιο από τον περασμένο Μάϊο συνεχώς!
Η ιδέα του μαύρου περιβραχιόνιου, αν τη δει κανείς στο βάθος , μοιάζει συναρπαστική. Είμαστε που είμαστε στα μαύρα μας ας φορέσουμε λοιπόν το περιβραχιόνιο για να μαυρίσει όλη η Ελλάδα . Είναι το πιο έξυπνο συλλαλητήριο, το καλύτερο δηνοψήφισμα για να δείξουμε σε κείνους που παίρνουν αποφάσεις για μας χωρίς εμάς… Κι εμείς σιωπούμε δραματικά όταν η Ελλάδα είναι σε φέρετρο κι απλά περιμένουμε την τελική κηδεία της!
Και που θα βρούμε μαύρο περιβραχιόνιο; Στα καταστήματα ειδών ραπτικής υπάρχουν κορδέλλες και μάλιστα αυτοκόλλητες και δεν κοστίζουν περισσότερο από μισό ευρώ… Στις μοδιστρούλες τις γειτονιάς σας, ή ρωτείστε τη γυναίκα σας αυτή θα σας πει…ξέρει!

ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΑ… ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ…

Δεν χρειάζεται να σας σέρνουν σε συγκεντρώσεις οι ινστρούχτορες και να ταλαιπωρείσαι άσκοπα για να κάνουν τον κόκορα οι κομματάρχες..
Κάνε την προσωπική σου αντίσταση.Δείξε την αντίθεσή σου στα όσα σε υποχρεώνουν να τραβάς! Το μαύρο περιβραχιόνιο, είναι ό,τι καλύτερο έχει προκύψει στην καταχνιά μας!
Και μην ψάχνεις, δεν υπάρχει καμιά κίνηση , οργάνωση πίσω από το μαύρο περιβραχιόνιο. ΄Οπως διαπιστώσαμε είναι μια αυθόρμητη έκφραση διαμαρτυρομένων, και που όμως χωρίς φανφάρες η πρωτοβουλία τους εξαπλώνεται ραγδαία..ακόμη και στην Κρήτη έχει φτάσει το μήνυμα…

ΦΟΡΕΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΥΡΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ… ΕΜΕΙΣ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΑΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου