Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ!..ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!..ΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!


ΣΜΠΑΡΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ –ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ …σιτίζονται από το γνωστό κίνημα ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ…



Ναι όπως ακριβώς το διαβάσατε.
Οι δύο συνταξιούχοι του ευκλεούς Διπλωματικού σώματος έχουν φτάσει στον πάτο.Ο ένας μάλιστα έκανε και δύο απόπειρες αυτοκτονίας!
΄Οπως μας ενημέρωσαν εν ενεργεία συνάδελφοί τους οι δύο τέως διπλωμάτες περιήλθαν σε κατάσταση απόλυτης ένδειας με την δραματική μείωση της σύνταξής τους, τα οικογενειακά προβλήματα, τα ανοίγματά τους κ.λ.π. Ο ένας πάντρεψε και προίκισε τις δυο κόρες του κ.λ.π,ο δε έτερος να μην είναι σε θέση να εξοφλήσει ούτε τα έξοδα της κηδείας της γυναίκας του που απεβίωσε πρόσφατα…Προσθέστε εδώ και την ανεργία που μαστίζει τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών τους, αντιλαμβάνεται κανείς το εύρος του δράματος.. Και δεν ξέρουμε αν υπάρχουν στο αξιοπρεπές διπλωματικό σώμα κι άλλοι τέως ή νυν διπλωμάτες που πραγματικά περνάνε δύσκολες στιγμές .. Θα το εξετάσουμε…
Επικοινωνήσαμε,ωστόσο με το ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ αλλά εκεί ,λόγω δομής της Οργάνωσης, δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία –διότι δεν τα ζητούν, όπως ακόμη και στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής ..που ζητάνε..μέχρι και …φορολογικές δηλώσεις…για να δώσουν ένα… πιάτο φαγητό--Κι αυτό για να διασφαλιστεί η αξιοπρέπεια των εχόντων ανάγκη από ένα πιάτο φαγητό.
Ως γνωστόν στο ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ δεν υπάρχουν συσσίτια ή ουρές..Το φαγητό διανέμεται καθημερινά στους έχοντες ανάγκη με εθελοντές (κυρίως γέροντες και κυρίες)
Οι επικοινωνήσαντες μαζί μας, μας παρακάλεσαν να κάνουμε κάτι ώστε η περίπτωση να πάρει μια ευρύτητα , κυρίως μεταξύ του διπλωματικού κόσμου…
Οι χειμαζόμενοι σήμερα δύο τ.διπλωματές πρέπει να βοηθηθούν, στο βαθμό που η αξιοπρέπεια τους να είναι αλώβητη… διότι ως γνωστόν παρά τοις Έλλησι.. οι ΄Ελληνες διπλωμάτες ήσαν ίσως οι αξιοπρέστεροι του ελληνικού Κράτους .Υψηλόβαθμα κρατικά στελέχη λόγω της λεπτής αποστολής τους.
Μεγάλες προσωπικότητες, με σπάνια παιδεία και δημιουργικότητα (Να θυμήσουμε τον Σεφέρη; Δεν χρειάζεται,είναι κοινόν μυστικό σε όλους!
Δεν ανοίξαμε ιδιαίτερο Τραπεζικό λογαριασμό για την ενίσχυση των δύο διπλωματών.. που βρίσκονται στο στάδιο της απελπίσίας.
Προς το παρόν χρησιμοποιείστε αυτόν το λογαριασμό: ( ALHA BANK Νο: 284-002101-079878.. που ανήκει στο όνομα του διευθυντού της ιστοσελίδα αυτής, που βλέπετε άλλωστε μόνιμα στην προμετωπίδα μας
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ κουκουλοφόροι… ΑΛΛΆ ΕΠΏΝΥΜΑ ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟ 2004 που απολαμβάνετε , όπως το απολαμβάνετε ΤΩΡΑ!
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Και διότι αύριο, ανάλογα με το ενδιαφέρον συμπαράστασης που θα εκδηλωθεί… μπορείτε , εσείς οι χορηγοί να αναλάβετε τη διαχείριση αυτή, διότι απλά εμείς είμαστε μεταφορείς (REPORTERS)..Θα ενημερώνεστε τακτικά από αυτή τη θέση!Για όλα…
Αυτά…Το μπαλάκι είναι προς τη μεριά σας. Οι τρεις εν ενεργεία διπλωμάτες, που ευγενώς μας έκαναν κοινωνούς του προβλήματος ΣΑΣ, μέσα στους κόλπους σας έχουν ήδη κάνει τις καταθέσεις του… Βάλτε ήδη και τη δική μας κατάθεση   …με 500 ευρώ!
Δεν χρειάζονται πολλά ..Όσο νομίζεις ο καθείς! ..ΧΟΡΗΓΕΙ!.Αν βούλεστε!
Και θα ήταν ευχής έργο και οι δικοί σας …επί μέρους Σύλλογοι σας απεγκλωβιζόμενοι από τα αυστηρά συνδικαλιστικά τους ..μπορεί να συμπλεύσουν με τη διάσταση που δίνουμε σήμερα…
Διότι μέσα στο κόσμο των διπλωματών υπάρχουν κι άλλοι που υποφέρουν .
Για διευκρινήσεις στο e-mail: evronea@gmail.com ή και τηλεφωνικά στο 2112126900…ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΤΕ ΜΑΣ για τις όποιες καταθέσεις στο e-mail μας…Να ξέρουμε και με τη δέουσα διακριτικότητα!

______________
Δείτε και τα πιο κάτω, επίσης ενδιαφέροντα:
ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ!…ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑΧΑ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ!
Είναι αλήθεια πως οι άνθρωποι του Διπλωματικού Σώματος πάντα από καταβολής ελληνικού κράτους, απολάμβαναν πλεονεκτημάτων…ήσαν εν ολίγοις καλοταϊζόμενοι… και πάντα απυρόβλητοι!
Εν τάξει.. το ίδιο και οι στρατιωτικοί και οι δικαστικοί και οι Πανεπιστημιακοί!
Ναι μεν …αλλά δε. Σήμερα με την πουστερλέ Τρόϊκα τα πάντα ισοπεδώθηκαν!Δείτε πιο κάτω ..τι παραδάκι πέρνουν οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα πιο ευαίσθητα εθνικά μας θέματα::

-Από την 1η Αυγούστου 2012 ο μηνιαίος βασικός μισθός του Ακολούθου Πρεσβείας, ο οποίος αποτελεί τη βάση υπολογισμού των βασικών μισθών των λοιπών βαθμών της ιεραρχίας των υπαλλήλων του διπλωματικού κλάδου του υπουργείου Εξωτερικών, καθορίζεται σε 1.061 ευρώ. Με βάση το βασικό αυτό μισθό ο Πρέσβης θα έχει βασικό μισθό 1.899 ευρώΆντε λοιπόν …με τέτοια λεφτά να κάνει…εξωτερική πολιτική! Πως ο ατυχής διπλωμάτης να αναπτύξει αγαθές σχέσεις με τους ξένους, όταν δεν θα μπορεί να πληρώσει και το καφεδάκι που προσφέρει; Με ποιά άνεση;…
Δείτε και το πιο κάτω:

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προβλέπει ευνοϊκότερες μισθολογικές διατάξεις για τους υπαλλήλους του διπλωματικού σώματος.
Ο μισθός του Ακολούθου Πρεσβείας ο οποίος προσδιορίζει τον μηνιαίο βασικό μισθό όλων των βαθμών της ιεραρχίας των υπαλλήλων του διπλωματικού κλάδου του υπουργείου Εξωτερικών θα μειωθεί αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2012 από τα 1.117 ευρώ, στα 1.061 ευρώ και όχι στα 878 ευρώ που προέβλεπε ο νόμος που ψηφίστηκε προ 10ημέρου στη Βουλή.
Μάλιστα, οι διπλωμάτες είναι μία από τις ελάχιστες κατηγορίες των ειδικών μισθολογίων που θα εξακολουθήσουν να λαμβάνουν πάγια αποζημίωση ειδικών συνθηκών και επίδομα ξενίας-παράστασης.
Αυτά τα επιδόματα διαμορφώνονται ως εξής:
Πάγια αποζημίωση ειδικών συνθηκών
Ακόλουθος Πρεσβείας και Ακόλουθος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων 112 ευρώ.
Γραμματέας Πρεσβείας Γ 'τάξεως και Γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Γ' 112 ευρώ.
'τάξεως και Γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β' Γραμματέας Πρεσβείας Β 154 ευρώ.Γραμματέας Πρεσβείας Α 'τάξεως, Εισηγητής της Ειδικής Νομικής Υπηρεσίας και Γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α', 194 ευρώ.
Σύμβουλος Πρεσβείας Β 'τάξεως, Εμπειρογνώμονας Β' τάξεως και Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β ', διακόσια πενήντα έξι ευρώ 256 ευρώ.
Σύμβουλος Πρεσβείας Α 'τάξεως, Αναπληρωτής Νομικός Σύμβουλος, Εμπειρογνώμονας Α' τάξεως και Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α '313 ευρώ.
Πληρεξούσιος Υπουργός Β τάξεως, Νομικός Σύμβουλος Β ', Εμπειρογνώμονας Πρεσβευτής Σύμβουλος Β' τάξεως και Γενικός Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β ' , τριακόσια 393 ευρώ.
Πληρεξούσιος Υπουργός Α 'τάξεως, Ειδικός Νομικός Σύμβουλος και Νομικός Σύμβουλος Α', Εμπειρογνώμονας Πρεσβευτής Σύμβουλος Α 'τάξεως και Γενικός Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α' 470 ευρώ.
Πρέσβης 505 ευρώ.
Eπίδομα Ξενίας
Για το βαθμό του Ακολούθου Πρεσβείας και Ακολούθου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων 231 ευρώ.
Για το βαθμό του Γραμματέα Πρεσβείας Γ 'μέχρι και για το βαθμό του Γραμματέα Πρεσβείας Α', για το βαθμό του Εισηγητή της Ειδικής Νομικής Υπηρεσίας καθώς και για το βαθμό του Γραμματέα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Γ 'μέχρι και το βαθμό του Γραμματέα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α' 231 ευρώ. Για το βαθμό Συμβούλου Πρεσβείας Β ', Εμπειρογνώμονα Β' τάξεως και Συμβούλου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β '247 ευρώ.
Για το βαθμό Συμβούλου Πρεσβείας Α ', του Αναπληρωτή Νομικού Συμβούλου, του Εμπειρογνώμονα Α' τάξεως και Συμβούλου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α '305 ευρώ. Για το βαθμό του Πληρεξούσιου Υπουργού Β ', του Νομικού Συμβούλου Β', του Εμπειρογνώμονα Πρεσβευτή Συμβούλου Β ', Γενικού Συμβούλου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Β' και για όλους τους ανώτερους βαθμούς 318 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΤΙ ΛΕΕΙ:
gingos says:
March 29, 2013 at 09:34

Στις 8 Απριλίου 2013 πραγματοποιείται Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων. Οι συνταξιούχοι διπλωμάτες έχουν υποστεί διπλή μείωση των συντάξεών τους, τόσο ένα νέο 20% λόγω εισφοράς αλληλεγγύης όσο και άλλη μείωση επειδή συνδέονται οι συντάξεις τους με το ειδικό μισθολόγιο των εν ενεργεία συναδέλφων τους το οποίο υφίσταται και αυτό μείωση.
Όταν λέμε ότι οι συνταξιούχοι υφίστανται μείωση από ενέργειες της Διοίκησης, ειδικά στην περίπτωση των συνταξιούχων διπλωματικών υπαλλήλων πρέπει να κάνουμε μια ειδική διάκριση. Οι συνταξιούχοι διπλωμάτες, σε πολλές περιπτώσεις, όταν ήσαν εν ενεργεία ήσαν οι ίδιοι «εξουσία».
Άπειρες φορές για παράδειγμα, ομόφωνα (δηλαδή χωρίς να διαφωνεί κανείς) στη διάρκεια της περιόδου 2001-2011, οι πανίσχυροι τότε διπλωμάτες, ως μέλη του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Εξωτερικών αρνιόντουσαν συστηματικά να συμμορφωθούν σε αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, που έβγαιναν η μία μετά την άλλη και ζητούσαν από το Υπουργείο Εξωτερικών να μη χρησιμοποιεί σε κρίσεις για την προαγωγή στο βαθμό του Πληρεξούσιου Υπουργού Β’ Τάξεως, εμπαθή φύλλα ποιότητας προηγούμενων βαθμών, ορισμένα από τα οποία ανέτρεχαν σε 25-30 χρόνια πριν.
Γεμάτοι υπεροψία, αλλά και πίστη ότι η ενέργειά τους θα ανταμειφθεί με ένα καλό πόστο στο εξωτερικό, οι πανίσχυροι τότε διπλωμάτες και μέλη του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Εξωτερικών, έβαζαν σε κάθε γνωμοδότησή τους για την προαγωγή στο βαθμό του Πληρεξούσιου Υπουργού όλα ακριβώς τα στοιχεία που τους είχε απαγορεύσει το Συμβούλιο Επικρατείας με τις συνεχείς ακυρωτικές αποφάσεις του 2023/2003, 73/2005, 35554/2006, 3555/2006, 2307/2008, 2308/2008 και στο τέλος βγήκαν και οι αποφάσεις 858/2011, 859/2011, 860/2011 και 861/2011. ΄Και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις (το 2006) ο Εισηγητής πήγε ακόμα και πιο μακρυά σε βάθος χρόνο – παρά την απαγόρευση του Συμβουλίου Επικρατείας – και πήρε τη φράση από μία κρίση του 1980 (26 χρόνια πριν) και αφού δεν του άρεσε, την άλλαξε από το «έχει αντιληφθεί την αξία των κοινωνικών σχέσεων» σε «δεν έχει αντιληφθεί την αξία των κοινωνικών σχέσεων» προσθέτοντας το «δεν» πράγμα που έγινε δεκτό με χαρά από τα υπόλοιπα μέλη του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου που προσυπέγραψαν ομόφωνα αυτή την παράνομη απόφαση (γνωμοδότησή) τους. Πίστευαν ακράδαντα ότι οι αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας είναι προαιρετικές για το Υπουργείο Εξωτερικών.
Ήταν τόσο υπερόπτες και αισθάνονταν παντοδύναμοι, ιδιαίτερα όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών η Ντόρα Μπακογιάννη, ώστε δεν φαντάστηκαν ποτέ ότι θα έχαναν τα πλούτη και τα προνόμιά τους. Και ήρθε ξαφνικά το Μνημόνιο. Και χάθηκε γι’ αυτούς και η προστάτιδά τους η Ντόρα Μπακογιάννη.
Τώρα βλέπουν να μειώνεται συνεχώς η σύνταξή τους. Δεν τους φτάνουν τα λεφτά τους να πληρώνουν το χαράτσι της ΔΕΗ και το φόρο εισοδήματος λόγω των πολυτελών σπιτιών τους στην Κηφισιά, στην Εκάλη και στο Ψυχικό. Τώρα λένε «που είναι το Συμβούλιο Επικρατείας να μας γλυτώσει;».Το ίδιο το Συμβούλιο Επικρατείας, τις αποφάσεις του οποίου περιφρονούσαν συστηματικά επί τόσα χρόνια με τις ομόφωνες αποφάσεις των μελών του διπλωματικού κλάδου. Τόσα χρόνια ούτε που νοιάστηκαν αν αδικούσαν συνάδελφό τους, αν του κατέστρεφαν την καριέρα του, αν τον ανάγκαζαν να αποχωρήσει με το ζόρι σε ηλικία 60 ετών και χωρίς να έχει συμπληρώσει 35ετή πραγματική υπηρεσία στο δημόσιο επειδή δήθεν δεν είχε το βαθμό του Πληρεξούσιου Υπουργού Β’ που όριζε ο Ν. 2594/1998 τότε.
Οι πανίσχυροι και άπληστοι τότε διπλωμάτες έβλεπαν με χαρά την υποχρεωτική αποχώρηση του συναδέλφου τους από την ενεργό υπηρεσία και τη συνταξιοδότησή του με μειωμένη σύνταξη. Και μάλιστα ο σύλλογός τους δεν έφερε αντίρρηση στη μεθόδευση που έγινε έτσι ώστε ο νέος νόμος του Υπουργείου Εξωτερικών το 2007 που καταργούσε το επαίσχυντο όριο ηλικίας του 60ου έτους (που λειτουργούσε σαν τιμωρία σε όσους δεν πήραν το πρεσβευτικό βαθμό ή προσέφυγαν στη δικαιοσύνη), να κατατεθεί στη Βουλή 10 ημέρες μετά την υποχρεωτική συνταξιοδότηση του συναδέλφου τους που κρατούσε τότε ανεκτέλεστες δύο αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που ακύρωναν την παράλειψη προαγωγής του στο βαθμό του Πληρεξούσιου Υπουργού Β’. Ήθελαν να είναι 100% σίγουροι ότι με τη νέα ρύθμιση δεν θα κατάφερνε ο συνάδελφός τους να επωφεληθεί και να παραμείνει στην ενεργό υπηρεσία.
Με εξαίρεση έναν διπλωματικό υπάλληλο κανένας άλλος δεν συγκινήθηκε και δεν διαμαρτυρήθηκε, ούτε φυσικά το συλλογικό τους όργανο, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων. Μάλιστα εκπρόσωπος της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων μετείχε χωρίς δικαίωμα ψήφου σε όλες τις συνεδρίασεις του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Εξωτερικών χωρίς να πει απολύτως τίποτα και προσυπέγραφε τα πάντα, αδιαμαρτύρητα.
Τώρα, κλαίνε οι πρώην πανίσχυροι διπλωμάτες βλέποντας τις συντάξεις τους να μειώνονται και να μειώνονται μέχρι να φτάσουν τα 250 ευρώ μηνιαίως. Και όμως ο ίδιος ο διπλωματικός κλάδος κρατά την ίδια αμείλικτη στάση στο συνάδελφο που κυνηγήθηκε από τη διοίκηση (δηλαδή από συμβούλια αποτελούμενα από διπλωμάτες), έχασε τη θέση του, πήρε όμως τελικά το βαθμό του από προσφυγή στη δικαιοσύνη και επανήλθε στην ενεργό υπηρεσία. Δεν του έχουν δώσει ούτε ένα Ευρώ αναδρομικά, δεν του έχουν δώσει αναπροσαρμοσμένη λόγω αναδρομικού βαθμού τη σύνταξη, δεν του έχουν καν δώσει ούτε το 8% μέρισμα του εξωτερικού (το ποσό το οποίο αφήνουν οι διπλωμάτες στο εξωτερικό και το μοιράζονται όσοι υπηρετούν στην Αθήνα). Παρά την επιδεινούμενη συνταξιοδοτική τους κατάσταση, παρά το χάλι τους, λένε ένα βροντερό ΟΧΙ για να κάνουν τον συνάδελφό τους που δικαιώθηκε, ακόμα πιο φτωχό.
Μήπως λοιπόν όλα αυτά που συμβαίνουν στις συντάξεις των διπλωματών είναι μια τιμωρία από το Θεό, σαν τις πληγές του Φαραώ, επειδή δεν υπήρχε άλλος τρόπος να τιμωρηθούν; Μήπως πρέπει να συνεχίζονται μέχρι να βάλουν μυαλό και να αλλάξουν οι υπερόπτες;
Στο πνεύμα αυτό καλούνται λοιπόν οι συνταξιούχοι διπλωμάτες να παραστούν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Συνταξιούχων Διπλωματικών Υπαλλήλων της 8ης Απριλίου 2013 για την εκλογή ενός μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και τριών αναπληρωματικών μελών. Το μέρισμα 8% πάντως δεν φαίνεται να δίνεται στον αδικημένο συνάδελφό τους που δικαιώθηκε δικαστικά και επανήλθε.
βέβαια ο άνθρωπος την προσωπική του περίπτωση! Ναι άλλα μέσα από το στόρυ του αναδεικνύονται…ασχήμιες Ας τις έχουμε κατά νού


Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ , ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ..ΛΕΛΟΥΔΙ.. ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΟ…που διατέλεσε ..ως ξεφτίλας υπουργος ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ( Υβρίστηκε χυδαία απο τη Γερμανία και συν την προδοσία –παράδοση στους τούερκους του ΟΤΣΑΛΑΝ… Δεν ιδρώνει βέβαια του καραγκιόζη το αφτί του)…αλλά..ΛΕΕΙ:-ΕΙΠΕ:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ
"Η" 16/11/2001

O πρώην υπουργός Θ. Πάγκαλος έθεσε στον παριστάμενο αναπληρωτή υπ. Eξωτερικών επιτακτικά ζήτημα ενημέρωσης της Bουλής για τον πόλεμο στο Aφγανιστάν ενώ αναφερόμενος στις αμοιβές των διπλωματών τόνισε ότι υπολοίπονται κατά πολύ των άλλων επειδή είναι ευπρεπείς και δεν διεκδικούν δυναμικά τα δικαιώματά τους. «Πρέπει να δούμε γενικά τα οικονομικά του υπουργείου Eξωτερικών» πρόσθεσε ο Γιάννης Kαψής εκφράζοντας την άποψη πως «με μια απλή ανακατανομή και συνετή διαχείριση των τεχνικών διαγωνισμών και όχι απεθείας ανάθεση όπως ισχύει μέχρι σήμερα θα εξασφαλισθεί το κονδύλι για τους διπλωμάτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου