Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ME ΦΕΡΕΤΡΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΡΑΪΧΕNΜΠΑΧ..ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ!



ΙΔΟΥ Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ 


ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ 

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο 

..ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...ΜΑΣ ΧΕΡ 

ΡΑΪΧΕΜΠΑΧ! 

Εκτός από τον εύλογο θυμό που έχουν οι Πανέλληνες για τον ρόλο των αρπακτικών "φίλων"Γερμανών, φαίνεται ότι μερικά ΜΜΕ έχουν πια... παραθυμώσει.

Χαρακτηριστικό είναι το κείμενο που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του,το έγκριτο Πρακτορείο   HELLAS NEWS AGENCY, που μπορεί να είναι μεν  αυστηρό, αλλά όχι και τόσον ακραίο, για να απειλεί με θάνατο τον ΓΕΡΜΑΝΟ Γκαουλάϊτερ και προστάτη των τοκογλύφων δανειστών μας. Οι συντάκτες του άρθρου ξέρουν κάτι παρά πάνω από μας, ώστε να παραλληλίζεται ο ρόλος του Γερμανού εκπροσώπου, με εκείνον των ορδών -εκτελεστικών οργάνων του Χίτλερ, που έσπειραν τον θάνατο στην Ευρώπη -και σήμερα οι άπειροι επιζώντες κι οι απόγονοί τους ποιούν την νήσσα για τα εγκλήματά τους σε βάρος  των  Ευρωπαϊκών  λαών  ; Λάθος ήταν κι αυτά; Και η Γερμανία πλήρωσε, την Ελλάδα γιατί δεν την εξοφλεί, παρά ζητάει από αυτήν, τρελά τοκογλυφικά λύτρα; Θα περάσει έτσι το πράμα; Το νέο λάθος σημερινό της Γερμανίας, μας ...συνιστά ο κύριος αυτός... να το ξεχάσουμε και να συνεχίσουμε το δρόμο της αιμοραγίας...

Είναι σχήμα λόγου η απειλή, ή όντως ο κ. Ραϊχεμπαχ- που ως άτομο είναι συμπαθής, όπως οι περισσότεροι Γερμανοί, που επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές τους- διατρέχει κίνδυνο, κυκλοφορών στην Ελλάδα και μάλιστα να κάνει δηλώσεις προκλητικές, όπως αυτή που επισημαίνει το Πρακτορείο:, το οποίο ως γνωστόν είναι αυτό κίνησε το σημερινό θόρυβο και υποχρέωσε την ελληνική πολιτική να φωνάζει πια υπέρ της διόρθωσης του ομολογουμένου από το ΔΝΤ λάθους κατά της Ελλάδος... Φιλολογούν όμως διότι ενώ έχουν δικαίωμα να προβούν σε συγκεκριμένες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση του λάθους, δεν το κάνουν. Ποιος τους εμποδίζει; Μήπως ο κ. Ράϊχεμπαχ... που με τις δηλώσεις του ξέκοψε τέτοια διάθεση; Μήπως γι αυτό θύμωσε το Ελληνικό Πρακτορείο Ειδήσεων.. και του λέει κοφτα: ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΙΔΑ ΣΟΥ...ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ; 

"Λάθη αναγνώρισαν για τα μέτρα που εφαρμόζονται στην Ελλάδα..αλλά δεν μπορεί να γίνει  επιδιόρθωση και τα μέτρα πρέπει να συνεχίσουν να εφαρμόζονται", είπεν ανοήτως και ανηθίκως ο κυβερνήτς της σημερινής Ελλάδας.  Τα λάθη πληρώνονται Χερ Ράϊχεμπαχ...  Δείτε το επιθετικό κείμενο που προσωποποιείται στο όνομα Ραϊχενμπαχ... μια και ο ίδιος πήρε επίπόλαια και θέση, , προφανώς εκτελών εντολή των HIS MASTER'S Voice!

 *Είναι ναζιστικό καθίκι, όπως και ο πατέρας του!* * **ΠΕΡΙΜΕΝΕ ..ΡΑΪΧΕΜΠΑΧ... Γερμανοκαθίκι και Πρωθυπουργέ της Ελλαδας, εγκληματία και οινονομικέ δολοφόνε λαών..ΤΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΏΣΕΙΣ ΑΡΧΙΝΑΖΙΣΤΗ! Αυτός ο λαός θα καταγκρεμίσει την εγκληματική φύτρα των Ούνων-Αλλεμάνων.. Τι είπες;... πως δεν τρέχει τίποτε... με το λάθος που κάνατε , με το πείραμα ΕΛΛΑΔΑ;.. Και τα λάθη εσείς κατά την πλιατσικολόγα ηθική σας, δεν τα πληρώνετε; .. Καλά... έχεις πολλά να σπουδάσεις ακόμη με τους ΄Ελληνες... Ως φέρετρο... περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου