Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013


ΗΠΑ-ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ

Ομπάμα: Η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ υποστηρίζει τον έλεγχο της οπλοκατοχής

ΣΗΜΕΙΩΜΑ του diplomatic observer:
Ανέλαβε μια εκστρατεία ο Ομπάμα και με την άγρια υποστήριξη του καλού Βρετανού Πήρς Μόργκαν του CNN... για να σταματήσουν τα ρεμάλια των πιστολάδων στις ΗΠΑ, όπου, ως γνωστόν το εμπόριο όπλων οργιάζει.. Ο κάθε αλαφροϊσκιωτος κουβάλάει και μια ντουφέκα κι άμα του τη βιδώσει... όποιον πάρει ο Χάρος. Ο Ομπάμα, που είναι όντως από τους πιο ευαίσθητους, καθαρούς  προέδρους, μετά τον Λίνκολν και Κέννεντυ, έχει πάρει απάνω την εκστρατεί, ΓΙΑ ΤΟΝ τον έλεγχο εν πάση περιπτώσει της οπλοκατοχής στη χώρα του και αγωνίζεται... σκληρά, όπως ξέρουμε από την αμερικανική σημερινή πραγματικότητα.. Τα κουκιά είναι μοιρασμένα...διότι οι οπλοκατέχοντες είναι σκληρά αντράκια... και τον μάχονται.. (Μην ξεχνάμε ότι η πολεμική βιομηχανία στις ΗΠΑ..έρχεται δεύτερη, αν όχι και πρώτη..μετά τη βιομηχανία κινηματογράφου...Αλλά ευτυχώς η πλειοψηφία της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ είναι με την πλευρά των προσπαθειών Ομπάμα. Ο,τι καταφέρει πάντως  θα είναι προς το καλό της αμερικάνικης κοινωνίας .. που υποφέρει από πιστολάδες παλαβούς..δΕΊΤΕ ΤΗΝ ΕΊΔΗΣΗ ΑΠΌ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!.


Ο Πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε ότι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ υποστηρίζει νομοθεσία για τον έλεγχο της οπλοκατοχής και γι’ αυτό η χώρα πρέπει να ενεργήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε ομιλία του για τον έλεγχο των όπλων στην Μινεάπολη, περιστοιχισμένος από αστυνομικούς, ο κ. Ομπάμα ζήτησε απ’ τους αμερικανούς να συνεχίσουν τις πιέσεις προς τα μέλη του Κογκρέσου να εγκρίνουν μέτρα «κοινής λογικής» όπως τα χαρακτήρισε, για την προστασία των πολιτών.  Ο αμερικανός Πρόεδρος αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην εφαρμογή αυστηρών ελέγχων του ποινικού μητρώου όλων των υποψήφιων αγοραστών όπλων και στην απαγόρευση των στρατιωτικού τύπου όπλων.

Πάντως οι υποστηρικτές της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ δηλώνουν ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να επικεντρώσει τις προσπάθειες της στην εφαρμογή της ήδη ισχύουσας νομοθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου