Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΗΜΕΡΑ..



Νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Προξενικού Σώματος στην Ελλάδα
                                                                       
Έχουμε πλέον  νέα Εκτελεστική Επιτροπή  του Προξενικού Σώματος στην Ελλάδα που θα κρατήσει έως το 2014. Η σύνθεσή του έχει ως εξής:
 
Πρόεδρος κα Ekaterina Καλογερόπουλος Αρμενάκης
Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Αιθιοπίας
Πρώτη Αντιπρόεδροςκ. Cristian Font Calderon
Σύμβουλος, Πρεσβεία της Ισπανίας
Δεύτερη Αντιπρόεδροςκ. Fernando Flores Sandoval
Πρεσβευτής Σύμβουλος, Πρεσβεία του Μεξικού
Γενικός Γραμματέας κ. Ricardo Miguel Capuano Μ.
Επίτιμος Πρόξενος της Νικαράγουας
ΤαμίαςΔρ Γιάννης Λύρας

Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου       

- ο κ. Mohammed El Mahdi,
  Πρόξενος, Πρεσβεία της Αιγύπτου
- Ο κ. Maurice Γκορμεζάνο,
  Επίτιμος Πρόξενος του Μονακό
- R. Ναύαρχος Στυλιανός Αναστόπουλος,
  Επίτιμος Πρόξενος της στις Μπαχάμες
- κ. Λουκάς Α. Έλληνας,
  Επίτιμος Πρόξενος των Σεϋχελλών
Συνέδριο
-
 κα Genoveva Bernard de Ροΐδης, ο Γενικός Πρόξενος της Δομινικανής Δημοκρατίας
- κ. Μιχαήλ Δ. Κοκκίνης, Επίτιμος Πρόξενος της Πολωνίας
Αναπληρωματικότον κ. Χρήστος ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ, Επίτιμος Πρόξενος της Χιλής

ΦΩΤΟ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΠΙΤΙΜΩΝ ΠΡΟΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ως γνωστόν οι επί τιμή πρόξενοι προσφέρουν "φιλικά" πολύτιμες υπηρεσίες στις διακρατικές σχέσεις ..αλλά αμισθί! Και ο διευθυντής του ιστοτόπου αυτού ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ θα ήτανε πρόξενος του Βιετνάμ, Εχρήσθη από την περίφημη Μανταμ Νου , σύζυγο πρωθυπουργού, τότε 1964, αλλά αυτή δεν πρόλαβε ...να επιστρέψει στην πατρίδα..της. Αυτήν και την πανέμορφη κόρη της Λετουϊ, τη βγάλανε από τη μέση ..οι πράκτορες της cia μέσα σε ένα μήνα! ...Με  διαφορετικά τροχαία ατυχήματα στο Παρίσι.Κι έτσι ο Απ.Βραχ...δεν έγινε ποτέ πρόξενος του Βιετναμ, αν και ...προκαταβολικά η Μαντάμ Νου του άφησε ένα σεντούκι ...έντυπο υλικό!



ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥΧΡΗΣΤΟΣ
Β ΑΡΔΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣΣΤΑΥΡΟΣ
Κ.ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΙΓΚΙΛΙΝΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣΜΑΡΙΝΑ ΔΟΥΛΑΜΗΛΟΥΚΑΣ
Α.ΕΛΛΗΝΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Π.ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣNTONATEΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΡΑΤΖΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣΡΙΤΑ ΚΑΣΣΙΩΤΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣΧΡΗΣΤΟΣΒ.ΚΥΛΙΚΑΣΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΟΝΗΣΔρ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΡΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κ.
ΜΑΡΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣΚΩΝ.
ΚΩΝ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Λοχαγός EYAΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΙΣΤΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΑΚΙΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΜΟΓΛΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΜΑΛΗΣΛοχαγός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΟΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΤΟΥΡΑΣΝΙΚ ΟΛΑΟΣ
ΤΡΥΠΑΝΗΣ
ΕΛΕΝΑ ΦΙΦΑ
ΚΩΝ.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΩΝΑΙΟΣ
SUSANA Vasquez-Alvear
.. 
Το Αλμπουμ αυτό, προέρχεται από το diplomatic.gr

6 σχόλια:

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή (WhatsApp: +447903159998) για να λάβετε το δάνειό σας.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνετε αίτηση μαζί μας, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ;
    - Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    - Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
    - Δάνειο από 1000 έως 20 εκατομμύρια ευρώ
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - επιδοτούμενο επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    - Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε στο email παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998
    Κάντε αίτηση για δανεισμό τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου φίλε μου.
    Χρειάζεστε επειγόντως επιχειρηματικό δάνειο ή Προσωπικό Δάνειο;
    Μειώνετε συνεχώς μετρητά επειδή έχετε στερηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω ανεπαρκούς ασφάλειας, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος, υψηλού επιτοκίου ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο;

    Κουρασμένος από την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση; Χρειάζεστε μια ώθηση στα οικονομικά σας; Έχετε κουραστεί να πηγαίνετε πάντα στην τράπεζα ή να περιμένετε το δάνειο σας να εγκριθεί από τις τράπεζες ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμά σας; Αξίζετε μια καλύτερη λύση.

    Ο χρηματοοικονομικός όμιλος Pinnacle είναι εδώ με μια σειρά πιστώσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους συνολικούς οικονομικούς στόχους σας.

    Με το Pinnacle Financial Group, μπορείτε να πάρετε δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%.
    Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι και 10 εκατομμύρια.
    Μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο της επιλογής σας σε μια στιγμή.
    Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
    Παίρνετε δάνειο οπουδήποτε και οποτεδήποτε με δική σας άνεση.

    Παρέχουμε όλα τα είδη των δανειακών υπηρεσιών, είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι και επίσης εύκολοι να εγκρίνουμε σε λιγότερο από 24 ώρες.

    Υποβάλετε αίτηση για δάνειο σήμερα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά δανείου μας:
    Email: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)

    με εκτιμιση
    Marcus & Millichap
    Διευθύνων Σύμβουλος, Pinnacle Financial Group.

    Δάνειο κάτω των 24 ωρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου. Είμαι ο Charles J.A Zimmermann, είμαι αξιωματικός δανείου και εκπροσωπώ την Υπηρεσία Χρηματοπιστωτικής Αγοράς. Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη για οποιονδήποτε λόγο; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου σήμερα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα δανείου μου. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (financialmarketservice@gmail.com).

    Μπορείτε να ρωτήσετε γιατί μας;
    Τώρα θέλω να ξέρετε ότι το Πρόγραμμά μας Online Capital δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Εδώ είναι λίγο από αυτό που κάνει το πρόγραμμα κεφαλαίων κίνησης διαφορετικό.

    - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΥΣΗΣ
    -ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ
    -ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΩΣ 500.000 €
    -Αυτοματοποιημένες πληρωμές
    -ΜΗΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

    Αντιλαμβανόμαστε ότι συμβαίνουν απρόσμενα οικονομικά γεγονότα και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

    Είτε θέλετε να σταθεροποιήσετε το χρέος, να πληρώσετε απρόβλεπτα ιατρικά έξοδα, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή απλά θέλετε να πάτε σε οικογενειακές διακοπές, όποιοι κι αν είναι οι λόγοι σας, καταλαβαίνουμε.

    Ο στόχος μας στην Υπηρεσία Χρηματοπιστωτικής Αγοράς είναι να παρέχουμε έγκαιρα πρόσβαση σε προσωπικά δάνεια, επιχειρηματικά δάνεια και ενυπόθηκα δάνεια με προσιτά επιτόκια 2%

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για πλήρεις λεπτομέρειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    financialmarketservice@gmail.com

    με εκτιμιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα;

    Email: freeloanservice069@gmail.com

    χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσει τους λογαριασμούς σας; Προς το παρόν δάνεια για την εκπαίδευση, επιχείρηση έτοιμη, έτοιμη, έτοιμο γεωργικών, δάνειο προσωπικό δάνειο auto, κ.λπ., εάν χρειάζεστε μια δάνειο εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ώστε να μπορούμε να σας στείλουμε περισσότερες από
    Λεπτομέρειες. Επικοινωνήστε με: freeloanservice069@gmail.com
    Whatsapp: +420604651865

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σε όλους, είμαι πολύ ενθουσιασμένος σήμερα. Είδα σχόλια από άτομα που είχαν ήδη λάβει δάνειο από το loancreditinstitutions00@gmail.com και μετά αποφάσισα να εγγραφώ με βάση τις συστάσεις τους. Πριν από λίγες ώρες επιβεβαίωσα συνολικά 10.000 ευρώ που είχα ζητήσει από τον δικό μου τραπεζικό λογαριασμό. Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα, και συμβουλεύω όποιον χρειάζεται πραγματικό δάνειο να υποβάλει αίτηση μέσω email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή whatsapp της στο +393509811524...

    ΑπάντησηΔιαγραφή