Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

AYTOΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΖΟΥΜΠΑΣ...ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ!


Φωτογραφία για Τα κατάφερε ο Κούγιας!
IΔΟΥ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΖΟΥΜΠΑΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΘΡΥΝΗΤΟΣ

 ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.....





ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ και διασκεδαστής μας πια- ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .. ΜΕ ΤΙΣ ..ΚΟΤΣΑΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ!.. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ... ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΑΠΟ ΌΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ.. ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ,ΤΟΝ  ΞΕΦΤΙΛΑ! 

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...ΚΑΤΑΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ τυχοδιώκτη ...  ΔΙΩΚΤΗ ΣΑΣ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΌ ΚΛΑΡΙ!.. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΗΓΗ !!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΕΠΛΕΓΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΈΛΑΒΕ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΘΕΑΤΡΟ.. ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΥΤΟΝ.. και επαγγελματία  τρομοκράτη του Τύπου! Κι όχι μόνον ...έτσι;

espresso-beos-kougias
Πανδαιμόνιο επικράτησε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της εφημερίδος Espresso στη Καλλιθέα.
Μετά από μήνυση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, η αστυνομία που φαίνεται ότι δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει, συνέλαβε τη δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη.
Η ρεπόρτερ το μόνον που έκανε ήταν να μεταφέρει πληροφορίες για το συμβάν με τον διαπληκτισμό του ποινικολόγου με τον Αχιλλέα Μπέο στη Γλυφάδα.
Τι τον έθιξε από το δημοσίευμα; Ο τίτλος; Που λέει ότι εδάρη;Δηλαδή μπορεί να μην ...εδάρη επακριβώς, αλλά τον έκανε "αεροπλανάκι" αλά Τζιμ..Λόντου, λόγω εμφανούς σωματικής υπεροχής του Μπέου...;
Αει σιχτίρ καθίκι 
τρομοκράτη!... 
Μήπως σε βρίζουμε; Θα κουνηθείς και σε μας; Αει στο διάολο! Σε έχουν κάνει κόσκινο άλλοι πολύ πιο πριν... 

Δεν μας λες, για να έχουμε καλό ρώτημα... αυτή τη στιγμή ποιές σοβαρές ...υποθέσεις διαχειρίζεσαι;... Μήπως πελάτες-γύφτους από το Ζεφείρι..;Ρωτάμε ρε ...μεγαλοδικηγόρε! 


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ...Ο ΜΑΧΑΛΟΜΑΓΚΑΣ!.....

Απίστευτα πράγματα στην Πάτρα από τους ανθρώπους της Παναχαΐκής θέλοντας αρχικά να βάλουν στις ίδιες θύρες τον κόσμο του Ολυμπιακού με αυτόν της πατρινής ομάδας παρά την εντολή της αστυνομίας.

Παράλληλα εξαγρίωναν τον κόσμο με ανακοινώσεις ανα 5 λεπτά κατά της αστυνομίας επειδή δεν άφησαν τον κόσμο να κάτσει μαζί και να σκοτωθεί!!!

Διαβάστε τις ανακοινώσεις που δυναμίτιζαν το κλίμα την ώρα του αγώνα.

  Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκής καταγγέλλει την αστυνομική διεύθυνση.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκής θα καταγγείλει τους αστυνομικούς διευθυντές Κόντη, Αγγελόπουλο και πως ο δεύτερος είναι και αναμεμειγμένος στην υπόθεση των στημένων αγώνων! Η πλάκα ήταν ότι διοίκηση της Παναχαΐκής απορούσε για τα όσα ακολούθησαν μετά με τις διακοπές και τα ντου των οπαδών.

 Ο Κύριος Κούγιας θα βγει σε λίγο και θα ψάχνει για ηθικούς αυτουργούς για τα σημερινά και έτσι θα έρθει και σήμερα ξανά στο επίκεντρο όπως και προχθές στην Γλυφάδα που ήρθε στα χέρια με τον Μπέο!!!
ΣΙΓΑ ΝΤΕ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΘΕΑΤΡΟ..ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ... ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ...ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΡΗΖΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου