Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ-ΝΤΟΛΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ!


ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ- ΝΤΟΛΜΑ ...ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ 
ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ! (ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ) **

Εντός των ημερών θα σκάσουν πολλές μπόμπες... ειδησιογραφικές...
Οι Εθελοντές Αλληλεγγύης περίπου επί ένα μήνα προσπαθούν να δώσουν κάποιους ερεθισμούς μπας και οι γαλαζοβράκηδες ενημερωτές της πλάκας (ΟΛΟΙ πλην μιας -ΦΑΡΟΣ- εξαίρεσης-δεν καταλαβαίνουν τίποτε... δεν παίρνουν χαμπάρι  που πέφτουν δίπλα, στα βρωμοπόδαρά τους, μπόμπες!

Δεν ψιχαλίζει ΡΕ.. Θέματα που υπάρχουν δίπλα τους, όχι δεν τα προσέχουν, αλλά κι όταν φτάσουν έτοιμα στο πιάτο τους, δεν τα αγγίζουν σαν τα γυφτοφάσουλα του Διδυμοτείχου!

Οι Εθελοντές, αλλά  και η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ,-που είναι χορηγός των πρωτοβουλιών της,  έδωσαν την ευκαιρία σε όλα τα καλαμπουρίστικα Μ.Μ.Ε του ΄Εβρου να προσέξουν θεματολογία που ουδέποτε άγγιξαν κι είναι άγνωστα στο λαό του Έβρου. Δεν κατάλαβαν αν βρέχει ή ψιχαλίζει... Αυτό είναι το εύρος.. του εβρίτικου ενημερωτικού γίγνεσθαι! Οι ΕΘελοντές, ειδικά για τον Έβρο στήσανε δυο ιστοσελίδες για τον ΕΒΡΟ! ΚΙΧ... δεν κουνήθηκε ρούπι, όχι για τίποτε άλλο... αλλά από κάθετη δημοσιογραφική ανεπάρκεια. Η δε θεματολογία  μας για το Έβρο ...παρακυλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο.και στον έντυπο Τύπο, αλλά αγνοείται χοντρόπετσα από τα εβρίτικα πλαστικά Μ.Μ.Ε.
Δι ό και ελαλήθει προ ημών:... ΠΑΣ ΘΡΑΞ... ΒΛΑΞ! (Μα δεν είναι..αλλά)

Αν τα λεγόμενα κανάλια ενημερωσης (έντυπα, & blogs) εκλαμβάνουν το βλαξ... ως προσβολή..Ας αποδείξουν το αντίθετο.
Το είπαμε...τσεκάραμε τη δημοσιογραφική ευφυϊα... όλων των εμφανιζομένων ενημερωτών του Έβρου... Και βγήκανε ΟΛΟΙ τούβλα.. Οι περισσότεροι....
Οπότε αναμείνατε ... η Ελλάδα όλη θα μιλάει για τον Εβρο.. εκτός από τους γαλαζοβράκηδες του δημοσιογραφικού ..΄Εβρου!
Περιμένετε θα σκάσουν πολλές ...μπόμπες!
Κι αμαρτίαν ουκ έχομεν...πλέον..δια τα επερχόμενα!
ΡΕ σεις... Εβρίτες ενημερωτές της πλάκας, η ενημέρωση δεν είναι σανός και τζερτζελές... και χαβαλές... Είναι θεότητα! ..Αν θέλετε με τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών καμιά επισκευασούλα στα μπουζί σας, θα το έκανε ευχαρίστως , αλλά κι εδώ έχετε τσεκαριστεί... μια κι είστε τόσο σπαρταριστά τραλαλά ...δημοσιογραφικά σοφοί...
Η ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ που
δεν πήραν χαμπάρι οι γιαλατζί-
 ντολαμά  ενημερωτές  του Έβρου!
Περιμένετε τις μπόμπες που είναι δίπλα σας .. αλλά που θα σκάσουν πανελληνίως από άλλα κανάλια κι εσείς σαν χάνοι, απλά θα αντιγράφετε... ενώ θα μπορούσατε να είστε οι φορείς και πηγή γεγονότων από τον Έβρο για όλο τον κόσμο!
Τι να πούμε άλλο; ΘΛΙΨΗ και μόνο!
Καλά ρε μαγκάκια ..ακόμη δεν βάλατε στα σάϊτς σας την αφίσσα για τον Έβρο; Γιατί ΡΕ;

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


**Μας είχε βγει βλακωδώς και το Κ.Κ.Ε με την γραφική μασκότ του, την  Αλέκα Παπαρήγα κατά το κίνημα της πατάτας , αλλά της τρίψαμε τη μούρη... κι έκτοτε ΚΙΧ δεν βγάζει!.. Υπ΄όψιν!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου