Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ


ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ  ΔΑΔΙΑΣ-& ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ
Από τους Εθελοντές Αλληλεγγύης..
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΟΥ ..ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ!
Μια μεγάλη προσπάθεια, καθοριστική για τον τουρισμό του Έβρου κι όχι μόνο!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 




Η αφίσα των Εθελοντών Αλληλεγγύης για τον Έβρο που ήδη κυκλοφορεί (σε διάφορα μεγέθη) και στο εξωτερικό.
Καμιά επιστολή e-mail να μη φεύγει από τον Έβρο χωρίς την αφίσα αυτή! Ναι , ανά πάσα στιγμή οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να θυμίζουμε τον Έβρο.
------------------------------------

Οι Εθελοντές Αλληλεγγύης, -το γνωστόν κίνημα της... πατάτας, το πιάτο αγάπης  κ.α,- αυτή τη φορά είναι στον Έβρο με στόχο να κινητοποιήσει τους πάντες υπέρ των μοναδικών μνημείων της περιοχής , για τα οποία χρονίως η πολιτεία αδιαφορεί προκλητικά!
Ο εκ των  συντονιστών  του δημοφιλούς κινήματος, στο Έβρο κ. Αντώνης Ελευθεριάδης μας τόνισε αποκλειστικά:
«-Δεν ξέρουμε, αλλά κάποιοι σε θέσεις κλειδιά σαμποτάρουν τον Έβρο σχεδόν σε όλους τους τομείς και ειδικότερα τον τουρισμό. Ενώ ίσως είναι  από τους πλουσιότερους, και πιο δυνατούς Νομούς της χώρας, κάποιες δυνάμεις από το 1955 κι εδώ, δεν τον αφήνουν να πετάξει. Παραμένει σε μόνιμη στασιμότητα. Διαθέτει δυο παγκόσμιες μοναδικότητες: α) Το δάσος της Δαδιάς και β) το  Δέλτα του ποταμού Έβρου, μνημεία φύσεως προστατευόμενα για τη μοναδικότητά τους, κι ανάθεμα αν τα  έχουν ακουστά ακόμη κι  οι ΄Ελληνες....Γιατί;



Οι Εθελοντές αλληλεγγύης θα δώσουν την απάντηση με σειρά ενεργειών
Με συγκεκριμένα πλάνα που θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο επιτοπίως και σε παγκόσμιο επίπεδο... Ο Έβρος διαθέτει μια σπάνια οργιαστική φύση, αξιοπρεπή τουριστική υποδομή ,πλούσιες αρχαιότητες ..., που όμως τις θάβουν
 εν ψυχρώ και εν σχεδίω... έτσι εμείς οι Εθελοντές αλληλεγγύης αποφασίσαμε να δράσουμε.. Να βγάλουμε από το τέλμα τον Έβρο.. Και για να  προλάβω τυχόν πονηρές σκέψεις σας, σας τονίζω κατηγορηματικά: Πως οι Εθελοντές-αν και είναι γνωστό- δεν υποκρύπτουν πολιτικές σκοπιμότητες. Για την ακρίβεια απαγορεύεται δια ροπάλου στα μέλη μας να χρησιμοποιούν το κίνημα ως εφαλτήριο προσωπικών πολιτικών φιλοδοξιών. Εδώ στην περιοχή μας, ένα είναι το κόμμα μας Ο ΕΒΡΟΣ! Νυν υπέρ πάντων ο Έβρος. Είμαστε ξεκάθαροι;»


ΣΤΟΧΕΥΣΕΙΣ-ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

  
Σε ένα φυλλάδιο τους, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που θα κυκλοφορήσουν εντός των ημερών, και πρώτοι εμείς αποκαλύπτουμε σημειώνονται τα εξής:

«  ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ήρθαν και στον Έβρο .Ήρθαν για να –παραμείνουν, να δράσουν αποφασιστικά και να σταθούν αλληλέγγυοι  σε περιπτώσεις που αξίζουν πραγματικά πάσης προσοχής. Βεβαίως υπάρχουν πολλά στον Έβρο για τα οποία αξίζει κανείς να αγωνιστεί, αλλά σιγά-σιγα όμως.
Προς το παρόν , πρώτος αρχικός στόχος των Εθελοντών Αλληλεγγύης είναι το Δάσος και η Μονή Δαδιάς. Μνημεία διαφορετικής  απόχρωσης μεν, αλλά στολίδια για τον Έβρο, που όλως  περιέργως -όχι δα και τόσο συμπτωματικά- τελούν σε χρόνια καραντίνα αδιαφορίας από κρατικούς παράγοντες και τους ντόπιους τεμπέληδες συνεργάτες τους. Οι Εθελοντές Αλληλεγγύης, θα βγάλουν από τη ναφθαλίνη τις δυο περιπτώσεις αυτές και θα τις φέρουν στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Θα φέρουν το μήνυμα ..τη δάδα της Δαδιάς σε κάθε γωνιά της Υδρογείου. Θα ξεσηκώσουν όλο τον κόσμο, όπως το συνηθίζουν ..(θυμηθείτε το κίνημα της πατάτας, την κίνηση : «Το πιάτο της αγάπης»  και τόσα άλλα καίρια με τα οποία καταπιάνονται....)
 
Αυτή τη στιγμή –κι όσο διαρκέσει- στο στόχαστρο του κινήματος ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  είναι ο Έβρος εν συνόλω και σαν αρχή το Δάσος της Δαδιάς και η περιοχή του ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ! ΄Επονται οι αναρίθμητες και περιφρονημένες  αρχαιότητες..κ.α.»

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Δεν νοείται σε μια εποχή έξαρσης του Τουρισμού, τουλάχιστον Έλληνας να μην έχει επισκεφθεί ,έστω και μια φορά το παραδείσιο Δάσος , το Εθνικό Πάρκο της Ελλάδας, που αποτελεί την μόνιμη κατοικία-καταφύγιο  σπανίων αγρίων αρπακτικών κι άλλων ειδών του ζωϊκού βασιλείου.

Τα σύνθηματα- προσκλητήρια είναι  : « Η... δάδα της Δαδιάς
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ Επισκεφθείτε  το Δάσος της Δαδιάς , την πύλη του Παραδείσου. Θα αποζημιωθείτε. Μοναδικές εμπειρίες.»
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι η επίσκεψη στο Δασος της Δαδιάς , γενικότερα στον Έβρο είναι προσκύνημα στη οργιαστική φύση, με μοναδικούς βιότοπους όπου εδώ φωλιάζουν σπάνια αρπακτικά πουλιά, αρκούδες, ζαρκάδια, αγριόχοιροι, λύκοι..
Εδώ είναι η γη των Θεών... Διόνυσου, Άρη, Ορφέα και δεν ήταν δυνατόν παρά η φύση να είναι θεϊκή, παραδεισένια.»

Οι Εθελοντές Αλληλεγγύης, ΚΑΛΟΥΝ όλους τους  κατοίκους του Έβρου να μετάσχουν σύσσωμοι στην εκστρατεία με ένα (1) συμβολικό Εβρό, σαν μια δυναμική απάντηση σε όσους σαμποτάρουν την περιοχή , διαδηλώνοντας δυνατά:

«Οι Εβρίτες παίρνουν την τύχη του Έβρου   στα χέρια τους.
ΣΥΝΘΗΜΑ:  ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥ !
Και βεβαίως το σύνθημα της αφίσας: ...VISIT DADIAForest-Monastery ΤΙΣ  ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ...»

Γίνετε κι εσείς μέλη , ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Συναγωνιστείτε με τη Δάδα της Δαδιάς ..για όλο τον Εβρο! Αγωνιστείτε ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ!
Καταλαβαίνετε τι λέμε;
΄Η μήπως είστε μέλος της... ΕΠΕ …«Πας Θραξ..Βλαξ»; ( όπως μας λένε)

Εγγραφή μέλους: 1 ευρώ !.. που είναι συνάμα και κατάθεση για την εκστρατεία. Το ποσόν είναι συμβολικό...και φυσικά δεν μπορεί να καλύψει ούτε καν τα έξοδα  ενός προπαγανδιστικού φυλλαδίου.

΄Εχει όμως μια άλλη δυναμική. Είναι ουσιαστικά κάλεσμα-πρόσκληση προς όλους τους Εβρίτες  να  σταθούν αλληλέγγυοι στον τόπο τους, δίδοντας  έμπρακτα το παρόν τους σε μια παγκοσμίου εύρους εκστρατεία προβολής του Έβρου, αρχής γενομένης με το Δάσος της Δαδιάς και την ιστορική-κακότυχη - Μονή.. Και φυσικά το ΔΕΛΤΑ! Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
Είναι μια ευκαιρία για καθολική συμμετοχή ΟΛΩΝ μας σε μια προσπάθεια που αφορά ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους του Νομού.. ΣΥΝΘΗΜΑ:

 TO EYΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥ

Αποστολή μέλους : 1) Να αναρτά την αφίσα μας σε πρόσφορους δημόσιους χώρους 2) Να αποστέλλει προπαγανδιστικά φυλλάδια για τον ΄Εβρο, όπου κρίνει.3) να αρθρογραφεί ,να μιλάει για τον ΄Εβρο σε κάθε πρόσφορη ευκαιρία 4) Να    Βομβαρδίζει με e-mails, στόχους εκτός Έβρου , παραλήπτες στην λοιπή  Ελλάδα και σ΄όλο τον κόσμο με μηνύματα υπέρ μοναδικού Δάσους της Δαδιάς και της ιστορικής Μονής... Επισυνάπτοντας και την αφίσα  που βλέπετε εδώ, στο μέγεθος που κρίνει για τις ανάγκες της επιστολής του.

 
(Πάντως ... το εικονίδιο αυτό μπαίνει άνετα σε κάθε 1η σελίδα επιστολής σας, χωρίς να σας ..προσβάλλει...Αντίθετα μάλιστα..)

Να επιλέγει στόχους, όπου το μήνυμά του να έχει απήχηση. Εκτός από ξένους φίλους και γνωστούς μπορεί να «χτυπήσει» σε εφημερίδες, περιοδικά και bloggers, σε γνωστές προσωπικότητες , διασημότητες , σε επαγγελματικούς συναδέλφους ή συνεργάτες του εξωτερικού.. κ.λπ. και εν πάση περιπτώσει ό, τι   άλλο σκεφθείτε ή επιλέξετε κι εσείς. Οι ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις βρίσκονται εύκολα μέσω google. Θα ήταν χρήσιμο για μελλοντικές επαναλήψεις- τα  e-mails, που στέλνετε με αντικείμενο την προβολή του Δάσους και γενικότερα του Έβρου να  τα κοινοποιείτε και σε μας  στη διεύθυνση: pressbank10@gmail.com , ώστε η εκστρατεία μας να είναι σταθερή,συνεχής και ευστοχότερη στο μέλλον. Για να μπορεί δηλαδή η κεντρική διοίκηση των Εθελοντών, να βομβαρδίζει επαναληπτικά και τους δικούς σας φίλους, γνωστούς  με πληροφορίες για τον Έβρο... 

Το 5/ετές  πρόγραμμα των Εθελοντών Αλληλεγγύης για τον Έβρο είναι πολύπτυχο, πολυδιάστατο .
Ο Έβρος και οι θησαυροί του πρέπει να αναδειχθούν παγκοσμίως. Η δάδα της Δαδιάς  ας υψωθεί από όλους μας κι ας κάνουμε όλους να μιλάνε για τον Έβρο.

Τους κρατικούς ξεχάστε τους, όπως αυτοί έχουν σκανδαλωδώς ξεχασμένο τον Έβρο για ατέλειωτες δεκαετίες..  ΟΛΟΙ ,μαζί με τους Εθελοντές Αλληλεγγύης, ας σηκώσουμε τον Έβρο στις πλάτες μας. Ας κάνουμε τον Έβρο και τη διεθνή προβολή του προσωπική μας υπόθεση.
Η καμπάνα χτύπησε.ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ.
Θέλουμε συνεργάτες και στην ιστοσελιδα αυτή και στην εφαρμογή του προγράμματος πληροφόρησης για τον Έβρο. ΄Εμείς βάζουμε το φυτίλι, το KNOW HOW, την εξειδίκευση, τα οργανωτικά  και τις πρώτες δαπάνες (ουκ ολίγες)   Κι εσείς γίνετε  απλά μπουρλοτιέρηδες για να βγει ο Έβρος από τη στασιμότητα  που τον έχουν εν ψυχρώ καταδικάσει οι πολιτικάντηδες . Τέρμα πια στο δούλεμα που κρατάει από το 1945!  

3-Μπορείτε ακόμη,  να γίνετε χορηγός του προγράμματος η Δάδα της ..Δαδιάς
4-Να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα αυτή ή και στα έντυπα που ετοιμάζονται, π.χ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ-ΕΒΡΟΣ κ.α (τηλ.6943 46 4957)
5-Να μετέχετε στις τακτικές εκδηλώσεις και διάφορα events που θα γίνονται σε διάφορα σημεία του Έβρου,  της  Δαδιάς  ή και  στους προαύλιους χώρους της Μονής Δαδιάς... ακόμη κι αν κλωτσήσει- που δεν το πιστεύουμε- ο περίεργα  αμφιλεγόμενος ..ηγούμενος της, 27/χρονος φοιτητής Θεολογίας, πατήρ Ελπιδοφόρος  αφού δεν ηγείται  κανενός καλόγερου...Ναι, το μοναστήρι
δεν  έχει καλόγερους. Έχει μόνον ηγούμενο! Δεν έχει σημασία... Οι Εθελοντές ξέρουν τι κάνουν! Το μοναστήρι- συγκροτημένο- όμως αξίζει πολύτροπα!
6-Να σχηματίσετε δικές σας ,κατά περιοχή, ομάδες Εθελοντών Αλληλεγγύης και να δράτε στην περιοχή σας (χωριό, κοινότητα, πόλη, γειτονιά)) ανεξάρτητα, αυτόνομα, ως τοπικά παραρτήματα (με δικές σας ιδέες, πρωτοβουλίες κ.λ.π) μέσα στα πλαίσια των προγραμμάτων και του  KNOW HOW των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ..που είναι στη διάθεση όλων όσων  θέλουν να αγωνιστούν για τον ΄Εβρο. Απλά ενημερώστε μας. Κι εμείς θα σας εξοπλίσουμε με τα πάντα . Νυν υπέρ πάντων ο ΄Εβρος κι όσοι πιστοί κι «αγαπητικοί» του ΄Εβρου ..προσέλθετε!

TO EYΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΕΒΡΟ ΣΟΥ
H εκστρατεία προβολής του ΄Εβρου, (αρχής γενομένης από το Δάσος της Δαδιάς και της Μονής Δαδιάς) θα είναι συνεχής, πολύπτυχος και πολύμορφος. Είναι φυσικό ένα τέτοιο φιλόδοξο πρόγραμμα για να «τσουλήσει» απαιτεί τεράστιες δαπάνες και προ παντός τη συμμετοχή όλων. Το «όλων» έχει σημασία κι όχι οι χορηγοί μας που ήδη είναι στην ουρά...
 (1 ΕΥΡΩ... συμβολικό & καθοριστικό για τον τουρισμό του  Έβρου..)

Εφ΄όσον  η εκστρατεία υπέρ του Έβρου σας βρίσκει σύμφωνους, δεν έχετε παρά να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας στον μεγάλο και μοναδικό για την Ελλάδα αυτόν αγώνα, κάνοντας μια συμβολική κατάθεση διττής διαδρομής α) Γίνεσθε αυτόματα ενεργό μέλος  του Κινήματος Εθελοντών Αλληλεγγύης  και β) Ενισχύετε οικονομικά την εκστρατεία για τον Έβρο!

ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 1 (ΕΝΑ) ΕΥΡΩ  με ταυτόχρονη   εγγραφή σας ως μέλους  της εκστρατείας για τον Έβρο ...είναι: ΕΘΝΙΚΗ=271/748513-14  
ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ=284-002101-079878
Διευκρίνιση : Οι λογαριασμοί –Προσωρινά- είναι  στο όνομα ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ***, σημαντικού Έλληνα δημοσιογράφου,  και εκ των θιασωτών του έργου  των Εθελοντών αλληλεγγύης...και συμπτωματικά γέννημα –θρέμμα Διδυμοτείχου!

  ***΄Οσοι δεν έχουν ιδέα για  τον Βραχιολίδη, μπορεί να πάρουν μια γεύση από την ιστοσελίδα  www.pressliberty.wordpress.com, που είναι αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στη δράση-έργο  του. Κατασκευασμένη  από φίλους και φανατικούς θαυμαστές του! Και διότι ο Βραχιολίδης θεωρείται ο ....«Πατριάρχης»  των εξ Έβρου καταγομένων   δημοσιογράφων! 

 Έτσι ... για να ξέρετε τον νομικά υπεύθυνο, στη διαχείριση του ευρώ σου!.. Και να του αλλάξετε τα φώτα, αν γίνει κάποια παρασπονδία (που.. δεν βέβαια...αλλά λέμε, μια και πολλοί έχουν ...ξεγελάσει τους «αγαθούς» Εβρίτες... διό και το γνωστόν θεώρημα :  «Πας Θραξ..Βλαξ»!

Επειδή, όπως ξέρουν οι πάντες  οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους , χωρίς ούτε ένα καφέ αντάλλαγμα, δεν επιθυμούν , η άδολη αλληλεγγύη τους να  μπερδευτεί σε οικονομικά, επιστράτευσε τον ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, κέρβερο κι άσπηλο δημόσιο άνδρα, ο οποίος δέχτηκε την «ευθύνη» , και επειδή λόγω Εβρίτικης καταγωγής, έχει αγκαλιάσει ενθουσιωδώς την εκστρατεία για τον
Έβρο.
Εξ άλλου «οι λογαριασμοί που δίνουμε έχουν προσωρινό χαρακτήρα , μια και πρόκειται να σχηματιστεί επιτροπή διαχείρισης της προβολής του ‘Εβρου, από προσωπικότητες του Νομού.

ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Υπεράνω υποψίας)

Στη φάση αυτή οι Εθελοντές προτείνουν τους:
1)     Δήμαρχο Σουφλίου, 2) Δήμαρχο Φερών, 3) Μητροπολίτη Διδυμοτείχου,Ορεστιάδος, Σουφλίου , 4)τον λαογράφο Δημ.Βραχιόλογλου, και  5) έναν εκπρόσωπο της Οργάνωσης Εθελοντές Αλληλεγγύης.
Να αποτελέσουν τα μέλη Επιτροπής διαχείρισης του 1 ευρώ ή και άλλων Τραπεζικών καταθέσεων!

2)    Οι προτεινόμενοι ,γνωστοί για την αγάπη τους προς τον Έβρο, κι ακέραιοι δημόσιοι άνδρες, θα έχουν ως αποστολή  τη σωστή διαχείριση του Ευρώ σου για τον Έβρο σου.
3)    Αγνοούν οι ευγενείς προτεινόμενοι  την πρότασή μας . Σκόπιμα δεν τους ενημέρωσαν οι Εθελοντές.

4)    Αν παρ’ ελπίδα αρνηθούν το «φορτίο» , έχουν τη δυνατότητα να μας προτείνουν οι ίδιοι άτομα της εμπιστοσύνης τους  από τις περιοχές τους.

 ΄Η ακόμη..., μπορείτε κι εσείς φίλοι αναγνώστες να κάνετε τις δικές σας προτάσεις. Προτείνετε ως διαχειριστές του 1 ΕΥΡΩ και τον εαυτό σας  ή όποιον άλλον κρίνετε. Οι Εθελοντές είναι δημοκρατικότατα  ανοικτοί και λειτουργούν πάντα υπό το φως της δημοσιότητας. Δεν κρύβουν τίποτε.. έτσι...Καταργούν τα ειωθότα τερτίπια κι εγκαινιάζουν άλλους τρόπους συνεργασιών...πιο ανθρώπινους, ειλικρινείς και διαυγείς! Σπάνιον; Και γιατί όχι; Μας περίσσεψαν και μας εξευτέλισαν οι λαμογιές ...Είναι η ώρα του Εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της κάθετης απόλυτης διαφάνειας.. 

5)    Όσοι ενδιαφέρονται να πρωταγωνιστήσουν στην εκστρατεία υπέρ του ΄Εβρου μπορούν να μας το δηλώσουν  κι από κει και πέρα θα βρούμε άκρη... στον  σχηματισμό της επιτροπής διαχείρισης της εκστρατείας.
6)    Οι εθελοντές, όπως το έχουν αποδείξει, δεν έχουν προσωπικές φιλοδοξίες. Τους ενδιαφέρει μόνον να είναι, με τα πλάνα τους, χρήσιμοι κι άλληλέγγυοι. Γι αυτό άλλωστε λειτουργούν με τέτοια «προκλητική» διαφάνεια, ενώ θα μπορούσαν, άριστα να σχηματίσουν όσες επιτροπές ήθελαν. αν είχαν κάτι άλλο στο μυαλό τους.
7)    Και επειδή η προβολή του ΄Εβρου πρέπει να είναι υπόθεση όλων των κατοίκων .. Γι αυτό και θεσπίστηκε το συμβολικό 1 ευρώ, ώστε να μπορεί ο καθένας να μετέχει σε μια Πανευρίτικη εξέγερση, που μόνο ευεργετήματα θα κομίσει στην περιοχή. ΄Η μηπως ..διαφωνείτε;
 
**ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ δείχνουν δρόμους...
ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ δεν επέλεξαν τυχαία τον Έβρο... μέσα από το όλο φάσμα των Νομών της χώρας...
Και επειδή γνωρίζουν άριστα το βάρος της μοναδικότητας της πρωτοβουλίας τους για τον Έβρο, θα δεχθούν με σεβασμό την όποια συνειδητή άρνηση, αλλά θα «χορέψουν καρσιλαμά» ..με νταούλια και γκάϊντες, τις γκρίζες γκρίνιες , τα γνωστά νεοελληνικά καμώματα .. που όποιος δεν θέλει να ζυμώσει ολημερίς κοσκινίζει».

Και ο κ. Α.Ελευθεριάδης  καταλήγει, μη αποκρύπτοντας το θυμό του:

«Το μήνυμά  μας είναι ένα : Ή Αγωνίζεστε για τον Έβρο ή ΣΚΑΣΤΕ, εσείς οι γνωστοί -άγνωστοι οπαδοί της γκρίνιας και της μιζέριας κι εν προκειμένω της μοιρολατρίας ! Η υπόθεση δεν σηκώνει ενστάσεις, επιφυλάξεις, βυζαντινολογίες, κουτοπονηριές και φαντασιώσεις. Είναι ξεκάθαρη. ΄Η κάνουμε διάσημο, και πρώτο τουριστικό προορισμό τον ΄Εβρο ή κουρνιάζουμε  στις σπηλιές, στις τρώγλες... Διδυμοτείχου,  όπου εφησυχάζουμε τόσα χρόνια!  Όχι πια άλλα ...σαλτανάτια!
Καταλαβαινόμαστε ; Φθάνει, αυτά  κι άλλα χαζά κρατάνε στην αφάνεια τον Έβρο! Φτάνει ..πια! Οι Εθελοντές δείχνουν τον δρόμο... ΄Η μπαίνεις στη μάχη  ή κάνεις στην άκρη, για να μην πατηθείς από τις ταχύτητες του  οράματος για τον Έβρο!»

Εβρίτες εγερθείτε. ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ! Πάρτε τον Έβρο στα χέρια σας. Μην περιμένετε από άλλους, από μανδαρίνους, πολιτικαντηδες που έχουν βάλει άλλωστε σε χρόνια καραντίνα τον ΄Εβρο. Νυν υπέρ πάντων ο Έβρος!
Πρώτη αδάπανη κι εύκολη ενέργεια σας –μας- :
Κάθε e-mail που στέλνετε , όπου το στέλνετε, να το συνοδεύετε και με την αφίσα μας σε όποιο μέγεθος κρίνετε...
 Ας είναι το απαραίτητο δικό μας γραμματόσημό... Ας κάνουμε όλους να σκέφτονται τον ΄Εβρο... Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους... Και με τη δική σου φαντασία κι αγωνιστικότητα . Στηριζόμενος στο πνεύμα των κειμένων αυτών, στο ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΕΒΡΟΣ,  Ο ΄Εβρος πρώτος τουριστικός προορισμός, κ.λπ. δώσε το δικό σου προσωπικό στίγμα στη μάχη που άρχισε πλέον  για τον Έβρο...



8 σχόλια:

  1. Χρειάζεστε ένα γρήγορο, επείγουσα και ασφαλή δάνειο; Επικοινωνήστε financialdepartment.online@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας

    χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο χρειάζονται ένα δάνειο για την αγορά του σπιτιού σας, για επαγγελματικούς λόγους, για την επίτευξη των έργων σας επικοινωνήστε μαζί μου. Είμαι ειλικρινής και αξιόπιστη γαλλική δανειστή. Η προσφορά μου κυμαίνεται από 3.600 € έως 6.200.000 €.

    e-mail: stephannefillon@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή (WhatsApp: +447903159998) για να λάβετε το δάνειό σας.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνετε αίτηση μαζί μας, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ;
    - Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    - Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
    - Δάνειο από 1000 έως 20 εκατομμύρια ευρώ
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - επιδοτούμενο επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    - Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε στο email παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998
    Κάντε αίτηση για δανεισμό τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου φίλε μου.
    Χρειάζεστε επειγόντως επιχειρηματικό δάνειο ή Προσωπικό Δάνειο;
    Μειώνετε συνεχώς μετρητά επειδή έχετε στερηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω ανεπαρκούς ασφάλειας, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος, υψηλού επιτοκίου ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο;

    Κουρασμένος από την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση; Χρειάζεστε μια ώθηση στα οικονομικά σας; Έχετε κουραστεί να πηγαίνετε πάντα στην τράπεζα ή να περιμένετε το δάνειο σας να εγκριθεί από τις τράπεζες ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμά σας; Αξίζετε μια καλύτερη λύση.

    Ο χρηματοοικονομικός όμιλος Pinnacle είναι εδώ με μια σειρά πιστώσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους συνολικούς οικονομικούς στόχους σας.

    Με το Pinnacle Financial Group, μπορείτε να πάρετε δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%.
    Μπορείτε να δανειστείτε μέχρι και 10 εκατομμύρια.
    Μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο της επιλογής σας σε μια στιγμή.
    Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
    Παίρνετε δάνειο οπουδήποτε και οποτεδήποτε με δική σας άνεση.

    Παρέχουμε όλα τα είδη των δανειακών υπηρεσιών, είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι και επίσης εύκολοι να εγκρίνουμε σε λιγότερο από 24 ώρες.

    Υποβάλετε αίτηση για δάνειο σήμερα. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά δανείου μας:
    Email: (pinnaclefinancegroupinc@gmail.com)

    με εκτιμιση
    Marcus & Millichap
    Διευθύνων Σύμβουλος, Pinnacle Financial Group.

    Δάνειο κάτω των 24 ωρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δανειακές υπηρεσίες, προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δανειακές υπηρεσίες, προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως ένα προσωπικό δάνειο ή εμπορικά δάνεια ή ένα δάνειο για την εκκίνηση ενός έργου ή για να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε άλλο σκοπό; Αν ναι, θα σας συμβουλέψω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω της {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} ή {WhatsApp: +447903159998}.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group.
    - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε με δική σας άνεση
    - Μπορείτε να δανειστείτε από 1.000 ευρώ έως 20 εκατ. Ευρώ
    - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - Ετήσιο επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    -Η συναλλαγή δανείου σας είναι 100% ασφαλής μαζί μας.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί αυτή η εταιρεία έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλετε αίτηση με την Sunshine Financial Group, υποβάλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, παρακαλώ γράψτε στο email ή τον αριθμό παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάνειο.
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998

    Ένα κατάλληλο δάνειο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου. Είμαι ο Charles J.A Zimmermann, είμαι αξιωματικός δανείου και εκπροσωπώ την Υπηρεσία Χρηματοπιστωτικής Αγοράς. Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη για οποιονδήποτε λόγο; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου σήμερα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα δανείου μου. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (financialmarketservice@gmail.com).

    Μπορείτε να ρωτήσετε γιατί μας;
    Τώρα θέλω να ξέρετε ότι το Πρόγραμμά μας Online Capital δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Εδώ είναι λίγο από αυτό που κάνει το πρόγραμμα κεφαλαίων κίνησης διαφορετικό.

    - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΥΣΗΣ
    -ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ
    -ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΩΣ 500.000 €
    -Αυτοματοποιημένες πληρωμές
    -ΜΗΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

    Αντιλαμβανόμαστε ότι συμβαίνουν απρόσμενα οικονομικά γεγονότα και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

    Είτε θέλετε να σταθεροποιήσετε το χρέος, να πληρώσετε απρόβλεπτα ιατρικά έξοδα, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή απλά θέλετε να πάτε σε οικογενειακές διακοπές, όποιοι κι αν είναι οι λόγοι σας, καταλαβαίνουμε.

    Ο στόχος μας στην Υπηρεσία Χρηματοπιστωτικής Αγοράς είναι να παρέχουμε έγκαιρα πρόσβαση σε προσωπικά δάνεια, επιχειρηματικά δάνεια και ενυπόθηκα δάνεια με προσιτά επιτόκια 2%

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για πλήρεις λεπτομέρειες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
    financialmarketservice@gmail.com

    με εκτιμιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή